Paluu kotikulmille

Huh, kun on ollut hiljaista täällä meidän blogissa. Meillä kun ollut kaikenlaista menoa ja meininkiä. Ollaan oltu messuilla: Helsingissä ja Tampereella. Viime vuonna Anun kanssa haaveiltiin omasta osastosta Tampereen Kädentaidot -messuilla… tänä vuonna se sitten toteutui 🙂 Oli kyllä todella kivaa ja antoisaa, vaikka aika rankat nuo kolmipäiväiset messut kyllä olivat… Kuvassa pieni osa meidän osastosta.

messut

Myymälämme on myös muuttanut viiden kuukauden ajalla 2 kertaa. Siinä on ollut puuhaa kerrakseen…Lankaa kun löytyy aika monta kiloa 🙂 Olimme Taitokeskus Velman kanssa samoissa tiloissa n. 4 kuukautta ja meistä pidettiin oikein hyvää huolta. Nyt olemme palanneet takaisin samoille nurkille kuin ennen muuttoa… elikkä Vesijärvenkatu 26:een. Meillä on nyt uudet ja isommat tilat… mikäli et ole vielä ehtinyt meillä käymään, se kannattaa tehdä nyt. Meistä tuli jo kesän alussa teeteeSHOP, mutta nyt me olemme myös Husqvarna Viking -ompelukoneiden ja saumureiden jälleenmyyjä.

Meillä on tällä hetkellä valmistautuminen Vanhan joulumyyjäisiin käynnissä. Nyt olen viimeistellyt pantoja ja siinä sivussa tehnyt muutamia tupsuja pipoihin 😉

pannat1

pannat2

Neuleterkuin Laura

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s