Juhlakutsuja odotellessa..

TeeteeShopeissa juhlitaan tällä viikolla kimaltein. Meilläkin on valmistauduttu tekemällä pieniä kivoja juttuja kampanjatarjouksessa olevasta teeteen Gaala -langasta. Gaala on puuvillaa ja paljetteja (85% puuvilla, 12% polyesteri, 3% paljetit, 50g=155m).

tuike

Pieni tuikkiva juhlalaukku kesän morsmaikulle on virkattu kiintein silmukoin. Päälipuoleksi on käännetty nurja puoli, koska pyörönä virkatessa kaikki paljetit tuntuivat jäävän sinne… Laukkuun riittää kerä valkoista Gaalaa ja hieman napakkakierteisestä Almina -puuvillalankaa, josta on virkattu olkahihna ja läppä. Malli on oma.

???????????????????????????????

”Lähettäiskö teatteriin?”

???????????????????????????????

Tämän Piia Maria Pekkasen suunnitteleman pikku baskerin neuloin lauantai-illan ratoksi. Täydellinen yhden kerän projekti, jos on muutamia tunteja aikaa ja sormet syyhyää tekemistä. Toiset nyt vaan tykkää istua lauantai-iltaisin yksin ja neuloa elokuvan äärellä 😀 Ihan parasta.

???????????????????????????????

Baskeri on aloitettu päälaelta. Puikot 4mm. Väriksi valitsin harmaan. Hillitty, mutta juhlava, joten pääsee varmasti käyttöön.

???????????????????????????????

Harjoittelijamme Merja neuloi tämän pikkutytön boleron. Hän on kyllä ollut tavattoman tuottelias. Malli on meidän Lauran ja se löytyy teetee verkkolehdestä 1/2014 (malli 6).

???????????????????????????????2-3 vuotiaalle sopivaan juhlaneuleeseen meni hieman toista kerää roosaa Gaalaa ja hippunen luonnonvalkoista Alminaa piparkakkureunoihin.

Terkuin,
Anu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s