Suloisia sukkia virkaten

Nämä kuvat ovat odottaneet julkaisua jo parin kuukauden ajan, mutta rykästäänpä ne nyt julki 🙂 ei todellakaan ollut tarkoitus hyljätä blogiparkaa koko syksyksi.. Messuilla on käyty Pitsi&Palmikon kanssa tänä syksynä kolmeen otteeseen: Helsingissä, Lahdessa sekä viimeisimpänä viime viikonlopun messut Tampereella. Nyt, kun messuilu on ohi, alkaa joulutohinat täyttä häkää! Joulun alla on tänä vuonna Vanhan Ylioppilastalon perinteisten joulumyyjäisten sijaan Pop Up Ilon Joulutori Helsingin keskustassa Makkaratalossa. Harmi, ettei Vanhalla nyt järjestetä perinteistä joulutapahtumaa, mutta kukaties tämä uusi tapahtuma onkin huippujuttu.

Kuvissa esiintyvät suunnittelemani sukat on julkaistu tänä syksynä ilmestyneessä Teetee sukkaekstrassa nimeltään Socks on the Rocks. Lehteä saa Teetee Shopeista ja myymälöistä edelleen.

marjatta2

 Marjatta -nimiset romanttiset pinkit Pallaksesta virkatut naisten sukat. Virkkuukoukku on näissä numero 3.

marjatta1

Varpasillaan hipsutellen…

iloiset1

Teetee Haltista 2,5mm koukulla virkatut Iloiset Sukat 🙂 Sukat on virkatty pylväin ja niissä pääasiassa ovat raikkaat värit ja erilaiset, eripariset nappirivistöt.

iloiset3 iloiset2

Kantapäätä varten on sekä Marjatta -sukissa että Iloisissa Sukissa jätetty aukko ja kantapää on virkattu viimeisenä kiinteillä silmukoilla. Helppo tekniikka 🙂

nappisydän

Terveisin,

Vähäsanainen Anu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s