Kevään väristä!

😀 Kun meille tuli TAAS lankaa… Kevät- ja kesälankaa tulvii myymäläämme ovista ja ikkunoista. Odottelen tälläkin hetkellä yhtä satsia saapuvaksi. Toivottavasti paketti tulee tämän päivän aikana, ettei tarvitse jaksaa hätähousun odottaa maanantaihin asti!

Otimme valikoimiimme tänä keväänä muun muassa Langin valmistaman pehmeän, hieman paksumman puuvillanauhalangan, Sol Degraden, jossa on mitä hurmaavimpia värivaihteluita ja väriyhdistelmiä. Ensin koitui kohtalokseni sinivihreä värikimarakerä, josta virkkailin kaupalle pienen pöytäliinan (liinaa on vilautettu Facebook-sivullamme). Sitten lopulta tämä pinkki-koralli-oranssi:

toppi

Kiitos asiakkaalle, joka tuli ostamaan lankaa Suuren Käsityölehden 7/2014 lehden malliin 45. Mallissa on käytetty eri lankaa, mutta Sol Degrade sopi siihen loistavasti. Oli pakko kokeilla! 4 kerää eli 400 grammaa upposi tähän, koska mallissa on varsin massiivinen vesiputouspääntie.

toppi2

Sol Degrade, 100% puuvilla, 100g=200m, puikot 5-5,5mm.

Sain Lauralta ja työssäoppijaltamme Sadulta kiellon työstää pelkkää tätä lankaa 😀 Olin nimittäin pohtimassa jo seuraavaa käsityötä, mitä Sol Degradesta tekisin. On siirryttävä seuraaviin projekteihin (sekä palattava niihin lukuisiin keskeneräisiin, mitä lähestulkoon kaikilta meiltä löytyy..). Mutta kun tämä on niin pehmeää käsissä ja iholla ja niin laskeutuvaa ja vielä monen monta väriyhdistelmää on testaamatta!

Aurinkoisia kevätpäiviä Sinulle toivottaa

 Anu

2 kommenttia artikkeliin ”Kevään väristä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s