Puolukkametsä

poncho4

Laura liihottelee menemään Lahden Kirkkopuiston lehmuskujalla uudessa virkatussa ponchossa. Aamulla mittari näytti 12 astetta. Alkaa olla lämpimämpien asusteiden aika.

poncho3

Ponchon malli on Kauneimmat Käsityöt lehdestä 5/2015. Lehdessä se oli toteutettu Dropsin langoista. Niitä meillä ei ole, mutta en päässyt päässäni irti tästä hassusta isosta isoäidinneliöstä. Melkein aina voi löytää korvaavan lankalaadun! Päätin toteuttaa työn teetee Sagasta ja Katian Aztecasta. Virkkailin koko ponchon 6mm koukulla.

poncho2

Valkoista teetee Sagaa kului 400g, omenanvihreää ja pinkkiä 100g kumpaakin. Katian Aztecaa (väri 7827) meni niin ikään 100g. Raidoitukseen käytetyt langat riittivät kerroksen verran matalampaan ponchoon kuin mallissa oli ohjeistettu, mutta yhtään ei haittaa. Tämä on hauska! Myös hapsut ovat hieman lyhyemmät kuin alkuperäisessä: leikkelin epähuomiossa vähän kaiken mittaisia langanpätkiä.. Ei haitannut sekään, kun lopuksi trimmailin hapsukat samaan mittaan 😀 Välillä sattuu näitä mitta- ja ajatusvirheitä, kun oikein innolla jotain haluaa saada valmiiksi.

poncho5

Väriyhdistelmä raidoituksessa on kuin puolukkametsä 🙂

poncho1

Tervetuloa syksy!

Kirjoitteli

Anu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s