Pitkästä aikaa – kesäneule

Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kesä. Ei kyllä ollut auringonpaistetta, kun tätä toppia käytiin nopeasti ulkona kuvaamassa… vesipisaroita sen sijaan kyllä tipahteli taivaalta. Eipä tuo kuitenkaan haitannut, kun hymynkin sain aikaiseksi 🙂

lunistoppi_edestä

Tämä kesäinen rimpsuhelmainen toppi on neulottu/virkattu Katian Lunis -nauhalangasta. Langan kaunis kiilto syntyy polyamidista, jota langassa on puuvillan kaverina. Kun neulepinnasta ei tee liian kireää, niin neuleista tulee myös ihanan laskeutuvia.

lunistoppi_sivusta

Topin ohje löytyy Suuri Käsityö -lehdestä nro 4/2016 malli 32. Ensin neulotaan yläosa ja sitten jatketaan helman virkkaamista vyötäröltä alaspäin.

lunistoppi

Ohjeessa alempi rimpsu oli virkattu pienemmällä koukulla, mutta Anu vaihtoi koukun isompaan, koska hän totesi että helmasta tulee liian kireä… oli vähän vatsan kohdalta napakka ;P eikä helma lepattanut riittävästi. Ylempi rimpsu on virkattu on ohjeen mukaisesti.

lunislangat

Tässä kauppias esittelee kevään uutus langan värejä:  ”Lunis-langasta löytyy monta kaunista keväistä/kesäistä väriä sekä hillityt harmaat, musta ja valkoinen.”

Anuhan haaveili toppia itselleen ja todennäköisesti hän sen myös saa. Jostain kumman syystä se vain päätyi mun päälle kuvattavaksi 😉

lunistoppi_e

Onko teidän kesäneuleet vielä puikoilla vai joko niitä on valmistunut?

Sutjakasti silmukoiden,
Laura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s