Lennä, lennä leppäkerttu

Pirteän punainen mustalla twistillä on tämä lapsen Leppäkerttupusero. Väriyhdistelmä on suosikkejani ja yksi syistä, joka sai minut neulomaan tämän puseron meille kaupalle mallineuleeksi. Yhden tälläisen puseronhan olen jo neulonut, kun malli julkaistiin teetee Verkkolehdessä 2/2016, malli 7.

leppispusero

 Hyvin harvoin meidän Anun kanssa tulee toteutettua omia suunnittelemiamme neuleita enää uudelleen, kun ne ovat meiltä eteenpäin lähteeneet. Tämä pusero on poikkeus sääntöön 😉 Toinen syy Leppäkerttu puseron neulomiseen on ehdottamasti lanka, jota tässä mallissa on käytetty – teetee Hilla nimittäin. Siitä vaan tulee niin mielyttävän pehmeitä ja käyttöystävällisiä neuleita. Edelleen yksi suosikkineuleistani on tämä polka dot -neuletakki.

Leppäkerttu puserossa on yhdistelty erilaisia tekniikoita. Helmassa, pääntiellä ja hihansuissa on 2 o 2 n -kirjoneulejoustinta. Tämä on minulle haasteellinen neulottava, koska tykkään neuloa kireää ja nyt neulos on saatava pysymään joustavana. Neuloessani keskityin siihen, että lankajuoksut pysyvät riittävän löyhinä.

leppispusero_hiha

Pallot helmassa ja hihansuissa ovat kirjoneuletta. Päälle ommellun taskun pisteet on puolestaan tehty ristipistoin. Neulepinnasta saa hyvän ristipistoruudukon, kun käyttää silmukkaa aina yhtenä ruutuna.

leppispusero_pilkku

Vähän isompi ristipistotyö tuli toiseen lapsen puseroon samaisessa teeteen Verkkolehdessä. Pörriäisteema kummassakin näissä neulomissani puseroissa 🙂

pörriäispaita

Leppäkertun muotoisessa taskussa on ”pään” molemmin puolin aukot, josta pikkuinen käsi mahtuu. Taskuun on hyvä tallettaa aarteita, kun se on syvä, eikä siltä pääse tavarat tippumaan.

leppispusero_taskussa

leppispusero_edestä

Tämä pusero päällä on hauska lähteä retkeilemään ja leikkimään isoille kiville 😉
Itse ainakin menisin…

Laura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s